søndag den 14. april 2013

Hjemmelavet Kebab i Pitabrød

Junkfood er godt, og hjemmelavet junkfood er dobbelt så godt :D Det er nemlig oftest muligt at lave særdeles velsmagende junkfood, som er meget sundere end købeudgaven. I denne version er det lækre pitabrød med salat, lækkert krydret oksekød og en god dilddressing. Sammensætningen kan lyde lidt spøjs, men det smager vildt godt :D

Pitabrød: Når jeg varmer pitabrød, gør jeg først pitabrødene temmelig våde. Derefter rister jeg dem på brødristeren. På den måde bliver selv de billigste pitabrød lækre og bløde indeni og sprøde udenpå.



Hjemmelavet Kebab i Pitabrød til 2 personer

Ingredienser:
½ løg i skiver
200 g. mørt oksekød i strimler
2 tsk. olie
½ tsk. spidskommen
½ tsk. paprika
1½ dl. Cheasy Fraiche
1 fed hvidløg, presset
½ bdt. dild, finthakket
salt
2 dl. strimlet salat
1 tomat i skiver
1/4 agurk i skiver
4 pitabrød

Fremgangsmåde:
1. Bland løg, oksekød, spidskommen og paprika og lad det trække lidt.
2. Rør Cheasy fraiche med hvidløg og dild og smag til med salt.
3. Gør grønsagerne klar og lun pitabrødene (se ovenfor). 
4. Varm olien på en pande og steg kød og løg et par minutter. Krydr med salt. 
5. Fyld pitabrød med grønsager og kød og dryp med dressing. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar